Câte flotări face Loredana?

Câte flotări face Loredana?
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

* Fără număr! ”Te-ai iubit vreodată cu vreo femeie?”, l-a întrebat Smiley pe unul dintre concurenţii la „Vocea României”, lăsându-l fără replică. Nu şi pe colegii de juriu, care i-au sărit în cap că pune întrebări de matrimoniale. „După cum ai cântat piesa, eu zic că nu! Eu nu am simţit că simte versurile pe care le cânta! A lipsit feelingul”, a încercat Smiley să explice. Dar Loredana - care pe vremuri a realizat şi o emisiune despre sex, l-a luat pe bietul concurent sub aripa ei ocrotitoare şi maternă: ”Nici nu contează până la urmă să fii făcut dragoste! Poţi să rămâi virgin toată viaţa, dacă vrei, e alegerea ta! Dragostea nu e neapărat sexuală, dragostea e dincolo de sex!”.

Ca să se răzbune pentru replica nefericită - de fapt voise să întrebe dacă a iubit nu dacă s-a iubit cu o femeie, dar l-a luat gura pe dinainte - Smiley l-a prins pe unul dintre operatori şi l-a pus să facă flotări. De ce? Pentru că omul, plinuţ bine, nu era în stare să le facă. Şi după ce l-a chinuit, a venit Loredana să le-arate ea, pe tocuri, cum se execută flotările. Şi-a făcut, măi nene, de-au obosit Pro Tv-iştii numărându-le!

* Totul despre preludiu. Şi la X Factor, tot pe treaba cu sexul s-a marşat! Un concurent a încercat să cânte "Down On Me ft. 50 Cent", din filmul „50 de umbre ale lui Grey” şi de la versul „and I'm gon lick it, lick it, lick it”, i s-a tras totul! Delia: „Aş dori să întreb ce înseamnă lick-it!. Concurentul: „Nu pot să spun pe post!”. Bănică: „Păi n-ai cântat pe post asta?”. „Da, înseamnă a linge”, a mărturisit spăşit concurentul. "Totul era perfect, până când ai început să cânţi. N-a fost niciun lick it. Cred că o lingeai pe palton…”, a conchis Bănică.

Asta n-a fost nimic. Unui concurent care s-a încumetat să cânte cu vocea şi saxofonul „You Can Leave Your Hat On” i-a zvârlit în faţă: „Ai cântat anemic şi cu vocea, şi cu saxofonul! Dac-aş fi fost femeie, să fiu a dracu’ dacă mă dezbrăcam! La piculină cânţi? E cazul să te-apuci!”. Concluzia? N-aveţi o viaţă sexuală activă? Nu veniţi la X Factor, nici la Vocea României!         

Citit 1497 ori Ultima modificare Duminică, 18 Octombrie 2015 13:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.