Gălăţeanul Danielei Crudu, între agonie şi extaz

Gălăţeanul Danielei Crudu, între agonie şi extaz
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Şoc şi groază. Abia ce ajunseseră la Florenţa, că Burlăciţa Daniela Crudu i-a şi invitat pe concurenţi la o întâlnire de grup. Pe toţi, mai puţin pe unul: gălăţeanul Yanis (Daniel Movileanu). Contrariat, Yanis privea cum se pregătesc colegii de întâlnire, în vreme ce aceştia presupuneau, optimişti, că el va avea o întâlnire de unul singur cu Daniela. Trăsnet! Yanis află din gura prezentatorului Radu Vâlcan că tocmai a fost dat afară din emisiune pentru încălcarea regulamentului. Motivul?! "Ai ţinut legătura cu unul dintre concurenţii eliminaţi. Ai furnizat informaţii din interior, ceea ce este foarte grav. Din păcate, eşti eliminat".

* Lacrimi şi suspine. Plângea Yanis ca o fată mare sedusă şi abandonată, plângeau în hohote colegii închişi în budă, îl căina şi Burlăciţa, convinsă că gălăţeanul e "un copil cuminte". Degeaba susţinea Yanis că n-a greşit cu nimic! Până la urmă şi-a făcut bagajele şi-a pornit cu jale să prindă zborul spre România. Surpriză! Taman când să intre în aeroport, ca în filmele siropoase cu buget redus, aude vocea Danielei strigându-l de mama focului şi fluturând un bucheţel de floricele albe. "Fata mea frumoasă!", suspină gălăţeanul, în timp ce-o ridică în braţe. "Am venit să-mi iau la revedere de la tine! Că ştii că mi-ai fost drag rău de tot! Şi te iubesc! Şi-o să ţinem legătura! Mi-ai intrat la suflet!", turuia emoţionată Burlăciţa. Şi, hop!, apare şi Vâlcan cu vestea bună: "În urma investigării cazului de încălcare a regulamentului, domnul Daniel Movileanu este absolvit de orice vină şi se poate întoarce în competiţie". Extaz general, dar şi o clipă de luciditate din partea lui Yanis: "O să vă dau în judecată, că voi vreţi să mă omorâţi! În cinci minute, de la pământ am ajuns la cer". Şi fericiţi, s-au plimbat apoi, Daniela şi Yanis, mână-n mână, prin parcul "Pinocchio".

* Merge până-n trei ori. Între noi fie vorba, scenariul Burlăciţei mi se pare cam răsuflat şi repetitiv. Păi pe Yanis l-au mai eliminat o dată, în chip de farsă. Dar cică merge până-n trei ori… Până şi Burlăciţa a zis "a treia oară ori pleacă la aeroport cu mine, ori pleacă de tot din emisiune!".

Citit 3856 ori Ultima modificare Luni, 19 Octombrie 2015 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.