Ce merită responsabilii crematoriului Colectiv?

Ce merită responsabilii crematoriului Colectiv?
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Prostituatele-n mină, să ne dea lumină! Vineri, înainte ca tragedia care a îndoliat o lume să se producă, o ştire difuzată de postul România Tv m-a făcut să ciulesc urechile. Cu microfonul strâns la piept, un corespondent turuia de zor cum că: „prostituatele condamnate la muncă în folosul comunităţii vor avea de curăţat şi întreţinut locuri de agrement, parcuri, spaţii verzi şi cimitire. Cele care sunt mai în putere vor participa, în această iarnă, la acţiuni de deszăpezire şi împrăştiere de material antiderapant. Prostituatele care au cât de cât o pregătire profesională pot ajunge să presteze activităţi în cadrul grădiniţelor, spitalelor, şcolilor, ale unor instituţii social-culturale, de ce nu, chiar activităţi în cadrul Primăriei municipiului Câmpia Turzii”. Da, pierdusem esenţialul treaba asta este prevăzută într-o hotărâre de Consiliu Local. Şi ar mai fi de spus că organele judiciare pot da sentinţe de condamnare la muncă în folosul comunităţii şi că în zonă au existat situaţii în care persoane care au fost cercetate pentru practicarea prostituţiei au primit această penitenţă. Hop şi-aşa, s-o luăm de la capăt. Dacă aş fi maliţioasă aş spune că, prin deszăpezirea străzilor şi a trotuarelor, prin combaterea gheţuşului prin împrăştierea de material antiderapant, fetele nu ar face altceva decât să le creeze condiţii de muncă cinstită şi clienţi colegelor de breaslă, necondamnate definitiv! Să nu le îngheţe suratelor picioarele-n zăpadă şi să nu rămână fără amatori de sex din cauza zăpezii! Cât despre activităţile la şcoli şi grădiniţe, poate că n-ar strica niţică educaţie sexuală. Mai ales pentru bambinele care au impresia că în meseria de damă de companie e numai distracţie fără suspin…
* Punem pariu? În timp ce prostituatele sunt puse la stâlpul infamiei cu mânie proletară, îmi zboară gândul la lucruri cu adevărat serioase. La pedeapsa pe care o merită toţi vinovaţii moral şi material de crematoriul uman Colectiv. Dac-aţi fi judecători, voi ce pedeapsă le-aţi da? Şi îndrăznesc un pariu pe care jur c-aş vrea să-l pierd: se lasă cu "suspendare"?

Citit 1539 ori Ultima modificare Luni, 02 Noiembrie 2015 16:50

1 comentariu

 • postat de George
  Marți, 03 Noiembrie 2015 14:13
  84.117.219.***
  Puscarie pe viata intr-o camaruta de 2m/2m cu un singur pat si un wc inslaubrudincare sacolcaie gandaciisi sobolanii.Ca doar sunt frati cu ei,nu? Si sa isi plateasca singuri cazarea la racoare.
  1
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.