Cum duci 32 de morţi şi sute de răniţi în derizoriu

Cum duci 32 de morţi şi sute de răniţi în derizoriu
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* S-a-ntors ruleta rusească. 27. 28. 29. 30. 31. 32. Treizeci şi două de morţi pe rugul nesimţirii şi-al veşnicului „las’ că merge şi-aşa!”. Îmi venea să strig: opreşte, Doamne, ruleta asta rusească! Da’ uite că s-a-ntors trăgaciul de partea cealaltă. Şi-mi place să cred că a început numărătoarea inversă pentru cei din cauza cărora s-a petrecut nenorocirea colectivă. Nu vorbesc de moarte ori de răni grave, ci despre demisii. Dar nu de complezenţă sau de circumstanţă. Demisii pe viaţă din funcţiile pe care şi-au aşezat fundurile stimaţii noştri foşti tovarăşi guvernanţi! Şi i-aş mai adăuga pe lista demisiilor pe cei care mânuind arta bicisnică a manipulării duc în derizoriu moartea, supravieţuirea şi nedreptarea.

* Manipulare de Kanal. Se petrecea aseară, la WowBiz-ul Kanal D, unde Leo de la Strehaia comenta ceea ce s-a petrecut în Club Colectiv. Leo a fost afectat aşa de rău de tragedie, că a făcut tensiune mare i s-a spart un vas de sânge la ochi! Ni l-a şi arătat! Şi povestea că el crede în Dumnezeu şi că putea fi şi el la concert. Poate doar dacă era vreunul de manele. Cât despre cucernicia lui, mă întreb dacă asta implică şi să te culci şi cu mama şi cu fiica, după ce ţi-ai părăsit nevasta! Amfitrionul emisiunii, Mădălin Ionescu, povestea că pereţii şi tavanul clubului fuseseră spălate cu petrosin, care este inflamabil. Şi apoi comenta nişte imagini cu „ritualuri satanice”, desfăşurate în club, în timpul unui concert în care s-au ars cruci răsturnate, cu capete de ţap înfipte în ele, şi s-a împroşcat cu sânge de capră. Dacă arsenalul de show intră deja la categoria „ritualuri satanice”, atunci simt nevoia să-mi dau creierul şi prin înălbitor, înainte de a-l vârî la maşina de stors. Minţile.

* Piedone. Mult mai decentă mi s-a părut atmosfera la „Un show păcătos”, unde Cruduţa, cu decolteul în doliu, se făcuse mică pe tronul de asistentă, iar Dan Capatos se întreba unde-i Piedone, care, acum câţiva ani, răsturna tarabele şi călca în picioare legăturile de pătrunjel pe care nişte mămăiţe neautorizate îndrăzniseră să le vândă! Chiar, unde?

Citit 1566 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Noiembrie 2015 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.