Ma como si dice la limba română?

Ma como si dice la limba română?
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* "Tu de mine nu mai scapi", pare-se că i-ar fi zis fostul iubit Simonei Traşcă. Dacă nu ştiţi cine este personajul blond, de sex feminin, vă spunem că este cunoscută şi sub numele de Pamela de România. Ei, vedeţi că v-aţi adus aminte? "A fost o iubire de-o vară, ca să zic aşa. Am stat doar câteva luni, în august am decis că nu vreau să mai am treabă cu el. Se pare că nu vrea să înţeleagă, m-a ameninţat de foarte multe ori. Astăzi a venit la mine la bloc şi m-a ameninţat că o să îmi facă pană la maşină dacă nu cobor. Mă sună de pe număr privat şi îmi scrie peste tot". Se spune că, de cele mai multe ori, cine se aseamănă se adună. Şi cum mai toate invitatele lui Capatos de la emisiunea lui de seară sunt genul care se aruncă în chiloţi pe maşinile iubiţilor pentru a nu fi lăsate, nu trebuie să ne mire nici acest mic episod. Episod povestit, de această dată, la Agentul VIP, al lui Cristi Brancu. Eh, Capatos, cineva ţi-a luat-o înainte de data asta.

* Cum să stai în România de ani buni şi să nu ştii limba română? Chef Patrizia Paglieri, jurata de la MasterCheful Protv-ului, dă cu bâta în gramatica limbii noastre cam de fiecare dată când deschide gura. Dacă pe Florin Răducioiu îl acuzam cândva că a coborât pe aeroportul din Milano şi a uitat limba română (Ma como si dice la voi?), pe tanti bucătăreasa cu stil nu o putem acuza decât de abuzuri la adresa graiului nostru. Cumva, cred că fanilor emisiunii le este dor de Sorin Bontea sau Scărlătescu. Înjurau ei la greu, dar măcar o făceau corect gramatical.

* Şi, de încheiere, nici dimineţile nu sunt liniştite pe la antene. Rocsana Marcu, fostă actriţă în serialul "Trăzniţii", de pe Prima TV, prezintă acum o emisiune matinală pe Antena Stars. Numai că ieri dimineaţă a avut ceva... în plus. După ce ne-a arătat un videoclip cu nişte capre "cântăreţe", Rocsana s-a hotărât că poate să le imite şi ea... măcar la voce. Şi uite aşa am avut un matineu behăit timp de secunde bune. A naibii televiziune!

Citit 7064 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Noiembrie 2015 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.