Aleşi, stabiliţi şi-un număr de maidanezi pe cap de locuitor?

Aleşi, stabiliţi şi-un număr de maidanezi pe cap de locuitor?
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Ciobănie parlamentară. Zău dacă nu-mi vine să-i zic aşa! Desigur, fără vreo legătură cu ciobanul mioritic şi alegoric din baladă. Concret, potrivit România Tv, parlamentarii au stabilit câţi câini pot avea ciobanii la stână. Dacă sunt la şes, aleşii au stabilit că le ajunge doar un câine. La deal sunt permişi doi, iar turmele de la munte pot fi păzite de cel mult trei câini! De unde grija aleşilor pentru caninele oiereşti? Ei bine, vânătorii au reclamat că animalele folosite pentru paza turmelor omoară iepuri şi căprioare. Fireşte, să împuşti mistreţi mânaţi în bătaia puştii, cocoţat într-un foişor din care nici pasărea nu te vede este perfect moral! Câinii de stână erau problema! Aşa că soluţia găsită a fost limitarea, prin lege, a numărului de câini pe care ciobanii au voie să-i crească! De cealaltă parte a baricadei, ciobanii se plâng că n-au cum să păzească 600 de ovine cu doar trei câini, aşa cum cred parlamentarii. Fireşte, înainte să le sugerez aleşilor să impună o lege prin care toate oile să aibă sistem GPS pentru a fi urmărite prin satelit, am o idee mai practică! N-ar fi mai bună o lege care să limiteze numărul de maidanez pe cap de locuitor! Nu de alta, dar ştiu nişte maidanezi semisălbăticiţi pe Faleza Dunării care au vânat şi sfâşiat biata căprioară aciuată pe malul fluviului. Şi mai ştiu şi nişte asemenea câini care prezintă pericol social! Deci limităm maidanezii sau ne ocupăm cu decimatul câinilor cu stăpân?!

* Cruduţa pro Ouatu. Nici bine nu s-a terminat difuzarea Burlăciţei, că Daniela Crudu s-a şi despărţit de cel pe care l-a ales câştigător al concursului, ba i-a acceptat şi cererea în căsătorie, cu inel cu tot! Între noi fie vorba, mie numai îndrăgostit nu mi s-a părut flăcăul, care, în opinia mea, a „prostit-o” pe Daniela. De cealaltă parte, Cruduţa a explicat că una era atmosfera romantică şi pasională din emisiune, alta-i viaţa reală. Motiv pentru care a pus ochii pe Cezar Ouatu! Să vedem cât o ţine!

Citit 2453 ori Ultima modificare Marți, 08 Decembrie 2015 17:29

1 comentariu

 • postat de Observator vigilent
  Miercuri, 09 Decembrie 2015 20:53
  86.124.206.***
  Dar pe cand alesii nostri vor stabili si numarul maxim de preoti pe cap de locuitor,ca s-au inmultit acestia,ceva de speriat!
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.