Barbie, de la păpuşi la playback

Barbie, de la păpuşi la playback
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Când te ia gura pe dinainte, de regulă se întâmplă ceva urât. De data asta, s-a anunţat câştigătoarea concursului Miss Univers înainte de termen. Vinovatul? Actorul american Steve Harvey. Normal, fata din Columbia, câştigătoarea anunţată precoce, este extrem de fericită că s-a întâmplat aşa. Ea a luat un premiu şi gata. Dar pe seama lui, a lui Steve Harvey, s-au lansat o grămadă de glume, mai ales că se apropie şi premiile Oscar şi, cine ştie, poate anunţă şi acolo câştigătorul înainte. Măcar pe DiCaprio să îl anunţe ce şi cum, că merită şi el un Oscar şi oricum îl aşteaptă cam de mult.

* De Barbie de România nu mai scăpăm, asta e clar. Dacă la XFactor ne-a îngrozit cu vocea, apoi cu leşinul fabricat din lipsă de alte idei, tânăra "vedetă" de carton a televiziunii anteniste s-a dat din nou în spectacol. Invitată la emisiunea Adrianei Bahmuţeanu, doamna de zicea că dacă nu ai drycooker acasă nu eşti o gospodină adevărată, domnişoara blondă a început să cânte. Pardon, a început să mişte buzele, că de cântat se ocupa caseta sau, eventual, tipul de la sunet. Dar muzica mai e cum mai e, dă-o-ncolo, numai că să vezi dansul. Nişte mişcări de lebădă epileptică, în timp ce zicea ceva de dragoste şi petrecere, într-o engleză brutală, alături de un partener de melodie care nici nu era în studio şi lângă nişte dansatoare care se uitau de parcă în mintea lor era doar "ce naiba caut eu aici?". Dar, ce să îi faci? Astea sunt eurovizionistele noastre, cântăreţe talentate, pline de voce şi dans. Noroc de Bahmuţeanu că o mai invită prin emisiuni, că altfel ar trebui să se ducă la şcoală şi, cine ştie, să mai citească şi vreo carte. Mno, aia grea încercare! La muzică oricum e cea mai tare. Nu-i aşa, Barbie?

* Şi, când eşti conştient că doar muzica nu mai atrage pe nimeni, încerci să te mai şi dezbraci, chiar dacă ai un nume în lumea asta. A făcut-o şi Delia, la urma urmei, care nu s-a putut abţine să nu apară într-un body de piele, tip costum de baie, la un mic concert de-al ei. Eh, bătrânii nu vede, copiii nu-nţelege!

Citit 1423 ori Ultima modificare Marți, 22 Decembrie 2015 16:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.