Are doar 19 ani, nu prea are experienţă

Are doar 19 ani, nu prea are experienţă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Pentru că nu mai ştiu cum să facă bani, nişte români dintr-un sat al judeţului Timiş au completat, pe propria răspundere, o cerere cum că ei ar fi, de fapt, romi. Motivul? Banii de la UE, daţi prin programul "Dă-mi o şansă". Aparent, suma lunară primită poate ajunge până la 500 de lei, adică aproape un salariu minim pe economie, pentru stat degeaba. Acum, poate programul se cheamă, de fapt, "Dă-mi bani!", că altfel nu înţeleg de ce ai plăti nişte oameni săraci doar ca să stea degeaba. De proverbul "dă-i un peşte unui om şi îl vei hrăni o zi, dar invaţă-l să pescuiască şi îl vei hrăni o viaţă" nu au auzit cei de la UE? Oricum, cert e că şi prin judeţul Galaţi ar fi câţiva pretendenţi la treaba asta, că na, ce nu face omul pentru bani?

* Voi ştiaţi că Iuliana Luciu chiar este cu miliardarul Neculaie pentru că îl iubeşte? Emfază pe "miliardar". Băi, cum ţi-e şi cu dragostea asta între persoane publice. Poate o fi adevărată vorba aia, că banul la ban trage, şi de asta se şi întâmplă să se cupleze numai miliardari de 50 de ani cu fete de 25. El are, ea cheltuieşte, nu? Numai că acum e cam tristă fata, că iubi e la puşcărie şi singurele conversaţii sunt la telefon. Lasă, că cică se duce în Statele Unite, să se facă actriţă la Hollywood. Plăteşte iubi?

* Ei, şi dacă fără funduri goale nu se poate la televizoarele noastre, WowBiz oferă exact ce vrea poporul: popouri! Corina, invitată de seamă, cântăreaţă, toate cele. Rochia? Păi, şi cu ea, şi fără ea, tot acolo ieşea. Vaporoasă e deja prea mult spus, când te gândeşti că se vedea tot, dar absolut tot prin acea bucată subţire de pânză. "Îmi place foarte mult aşa. Chiar şi iubitului meu i-au placut scenele sexy din videoclipul cu Patris. Lumea îmi zicea să îmi pun silicoane, dar când am alăptat aveam sânii mai mari şi nu mi-a plăcut. E foarte ok aşa cum sunt. La filmare am băut nişte vin înainte, ca să prind curaj. Nici el nu se simţea prea confortabil că are 19 ani şi n-are experienţă". Nu-i bai, învaţă!

Citit 2248 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Februarie 2016 15:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.