„Şampanie! Nevastă-mea îşi vernisează fundul!”

„Şampanie! Nevastă-mea îşi vernisează fundul!”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Casa, un pretext. Tolănit într-un fotoliu, Nasty, zis şi tenismenul Ilie Năstase, se cinstea cu o cupă de şampanie, în timp ce soţia lui, Brighite Sfăt, îşi vernisa, în direct, la WowBiz, designul interior al câtorva camere. De fapt, plimbatul dintr-o încăpere în alta era doar un pretext amărât pentru ca operatorul să-i poată filma, în mişcare şi pe loc, posteriorul proaspăt bombat în Germania, de doctorul estetician. Asta era adevărata investiţie pentru care Kanal D a făcut transmisiune specială din căminul conjugal al celebrului sportiv.

„Nu, eu nu mi-am făcut încă fundul!”, mărturisea Nasty, cu ochii după popoul nevestei. „El este cel care tot timpul comentează. În fiecare dimineaţă îmi spunea că sunt spână, că sunt o femeie rea, pentru că nu am sprâncene! M-am enervat, l-am sunat pe doctor şi i-am spus că vreau să fac un implant de sprâncene. M-am programat şi, mai în glumă, i-am zis şi că Ilie îmi spune că nu am fund, că am slăbit prea tare. Mi-era frică de silicon şi nu aş vrea să stau pe două pungi toată viaţa. Mi-a spus că există varianta prin care să-mi extragă grăsime din corp şi să mi-o implanteze în fund. A trebuit să mă îngraş şase-şapte kilograme. Dar în primul rând mi-am dorit sprâncene! Am zis că dacă tot mă duc până acolo să îmi mai fac un bonus şi mi-am făcut implant de fund”, explica Brighite.

„De ce ai plătit, că era grăsimea ta! Ţi-au luat banii pe grăsimea ta! Mai bine îşi băga ciment, ca să nu facă celulită”, perora Ilie Năstase.

* Patul cu neveste. „Nu am avut voie şase săptămâni să pun mâna pe el. E periculos deocamdată! Să nu se spargă fundul! Hai dragă, dă din fund! Mişcă-l! Dacă nu-l arăţi, îl arăt eu pe-al meu!”, îşi îmboldea tenismenul nevasta. Brighite tocmai explica de zor cum s-a rugat să reamenajeze dormitorul conjugal: „M-am rugat de el să cumpărăm pat. M-am săturat să dorm în patul în care ai dormit cu celelalte femei!”. Ce veselie-i în casa lor! Da’ cam aglomerat…

Citit 1433 ori Ultima modificare Marți, 29 Martie 2016 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.