Coaliţia sutienelor, în acţiune

Coaliţia sutienelor, în acţiune
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* „Ce făcuşi, Olguţa, muică?!”. Aşa mi-a venit să strig când am văzut-o pe primăriţa din Bănie cu brăţările blurate de la mâini. Olguţa ca Olguţa, dar să fi auzit ce era, la ceas de seară, la gura Elenei Udrea, intrată în direct în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România Tv: „Care este justificarea modului în care este tratată o astfel de persoană, scoasă cu cătuşele prin faţa DNA! Ce cred oamenii care se uită la televizor şi-o văd pe Olguţa Vasilescu ieşind în cătuşe de la DNA! Este o femeie! O mână de femeie! Dacă ieşea fără cătuşe, ce credeţi că se-ntâmpla?! O lua la fugă pe Ştirbei Vo-Vodă? Se lua la bătaie cu poliţiştii?”, perora Elena Udrea.

Păi dacă mă gândesc bine, că acum câţiva ani, pe când era PRM-istă, Olguţa, fire bătăioasă, avea centura neagră doi Dani la karate şi se antrena cu bodyguarzii!

În fine, mă întorc la Udrea, care zburda în declaraţii pe câmpii: „Nici măcar comuniştii nu şi-au permis să se poarte cu femeile aşa cum se poartă astăzi instituţiile de forţă ale statului”. Uşurel cu pianul pe scări, doamna Udrea. Că se răsucesc în mormânt miile de femei bătute, violate, torturate cu smulgerea sânilor şi ucise în închisorile comuniste! Haideţi să revenim în sânul problemei.

* Sutienul! Păi da, că în campania de la prezidenţiale, nu v-aţi încăierat în declaraţii pe teme de ţâţar? Concret, devenise virală pe Facebook o poză în care Elena Udrea părea că-şi arată sânii unui susţinător. „Îmi aranjam sutienul. Asta după ce mă agitasem ore întregi în mulţime, făcând poze, îmbrăţişând oamenii, luând copiii în braţe, aplecându-mă, ridicându-mă”, a explicat Udrea. Şi, hop, Olguţa cu atacul: ”Ca să sari de la genunchiul broaştei, unde era ea, ca să strângă voturi, trebuia să facă gesturi şocante. Cum să îţi aranjezi sutienul în faţa unui bărbat? E o strategie de campanie”. Iată că acum vor putea să-şi plângă una alteia pe umăr, că au trecut prin experienţa deposedării de sutien. Evident, la răcoare.

Citit 1532 ori Ultima modificare Joi, 31 Martie 2016 16:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.