Miroase frumos a c**a

Miroase frumos a c**a
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Invitat la "Răi da' Buni", Radu Vâlcan, soţul Adelei Popescu, a dat din casă după prima săptămână ca tătic, că aşa e între vedete. "Sunt cel mai fericit tătic din lume şi cel mai spiritual vărsător. Am venit de pe insula iubirii şi am ajuns pe insula împlinirii. Să fii părinte este ceva absolut extraordinar. Dacă e să vorbim de bomba atomică a bebeluşului, adică de momentul când face caca, este cel mai plăcut şi frumos mirositor caca pe care l-am simţit vreodată", a zis Radu. Na, joac-o pe asta! Băi, e bine că omul e fericit că e tătic. Altceva, e doar spiritualitate.

* Şut şi.... sarcină. Dacă Adrian Mutu nu le mai are cu fotbalul, că nu mai face faţă fizic, încă le are cu făcutul de copii. După ce a reuşit cu Alexandra Dinu şi cu Consuelo, fostul fotbalist de la Fiorentina, Chelsea şi Petrolul a reuşit să înscrie şi la noua iubită, Sandra Bachici. Întrebat de reporterii WowBiz când va fi din nou tată, Adi Mutu a replicat "Peste nouă luni". Na, ăsta da fotbalist adevărat, cu ţintă bună. Nu ca desculţii care au mers la campionatul european şi au dat doar goluri din penalty. Poate le dă Adrian şi nişte lecţii, că tot se face antrenor. Şi de fotbal, şi de făcut copii, că se pricepe la ambele. Trage, Mutule, trage!

* Şi că tot vorbeam de... spiritualitate, să vedem ce mai face Ioana Tufaru. Cum ce? Se plânge că nu a reuşit să creştineze băiatul, că a fost zgârcită naşa. Noroc de iubi, care e generos şi, din puţinul lui muncit, îi face cadouri. Brăţări de argint, ţigări, alea, alea. Deh, ea e mamă, doar nu o fi să muncească pe undeva. Are copil de crescut. Noroc că el e mic şi nu înţelege circul făcut de maică-sa. Deşi am văzut că se poartă şi la case mai... adulte. Ce, doar Ioana Tufaru să îşi facă odrasla celebră? Şi băiatul adoptiv al Luminiţei Anghel e vedetă Kanal D, mai ales de când zice că e îndrăgostit de maică-sa. Miroase frumos a spiritualitate, n-ai ce zice.

CLICK AICI pentru a CITI MAI MULTE din această categorie

Citit 1153 ori Ultima modificare Duminică, 03 Iulie 2016 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.