Dulăul Andreei Marin, pe canapea de emisiune

Dulăul Andreei Marin, pe canapea de emisiune
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Pur şi simplu, nu ne putem abţine. De la scânteia lansată de Andreea Marin, cu privire la maidanezii care ar fi atacat-o, până la o telenovelă în toată regula, nu a fost decât un pas. Ca să înţelegem cu toţii cât de disperaţi sunt cei din televiziune după audienţă, la WowBiz a fost invitat.... dulăul care a atacat-o pe zână. Ei, aşa e că nu vă aşteptaţi la asta? Numai că dulăul e de fapt femelă şi are şi stăpân, pe numele lui Marius Chircu. "Doi sunt la mine, unul este al unui vecin, tranchilizat de către hingheri. Acum au învăţat şi ei din situaţie şi nu o să îi mai dea drumul. E o fetiţă bătrână, nu e un dulău, după cum se vede. Are peste 10 ani, e de o blândeţe ieşită din comun, nu văd acest câine să fie agresiv. Da, poate să latre când vede oameni cum trec pe stradă, pe bicicletă, dar de la a lătra la a muşca e o diferenţă mare". De aici şi vorba aia, câinele care latră nu muşcă, nu? Cine ştie, acum, poate doamna Marin purta nişte încălţări cu urechi de pisică şi, din instinct, câinele s-o fi repezit. De altfel, stăpânul zice că e blândă, doarme şi mănâncă, nici nu bagă trecătorii în seamă.  Darămite să îi mai şi muşte!

* De altfel, precum căţeluşa invitată sunt toţi maidanezii. Blânzi, cuminţi, mai ales atunci când umblă în haite şi nu vor, săracii, decât nişte mâncare. Ce, nişte picioare umane nu sunt tot carne? Uite, aşadar, cum Andreea Marin a reuşit să îşi pună în cap toţi iubitorii de patrupede ale străzii, pentru simplul fapt că a sunat la hingheri. Păi aşa se face? De parcă nu se poate traversa pe trotuarul celălalt, ia uite la ea!

* Pentru a clarifica situaţia, prezentatorii de la WowBiz s-au pus în locul Andreei Marin, cu bicicleta prin faţa căţelei. Ţinută în lesă de stăpân. Şi, ce să vezi, nicio reacţie. Nici măcar un căscat. Pff, şi parcă îmi doream să văd dacă o trage de dres pe Andreea Mantea. Că na, poate o confunda cu Andreea Marin, că tot seamănă ele la nume...

Citit 1142 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Iulie 2016 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.