Ilie Năstase, la femeia cu numărul 2.501

Ilie Năstase, la femeia cu numărul 2.501
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* "Nasty se însoară de parcă ar divorţa". Nu ştiu dacă am cobit, dar aşa scriam în martie 2013, tot în Tv Mania, despre Ilie Năstase care urma să fie mire a patra oară, în costum SH. “Nu mi-am comandat niciun costum. Mă-nsor în chiloţi!”, a fost declaraţia lui pe care au preluat-o în delir televiziunile. În cele din urmă, tenismanul a decis că în chiloţi n-ar fi tocmai potrivit, aşa că a ales fracul pe care l-a purtat în 2012, la nunta prinţului Albert de Monaco. „M-am însurat de trei ori până acum, de ce dracu' să fiu emoţionat?”, replica mirele. Iaca acu’ cică divorţează. A patra oară. Vuiesc de azi dimineaţă posturile de ştiri cum că soţia, Brigitte, a anunţat divorţul. Fireşte, pe Facebook, unde se întâmplă toate pe lumea asta. ”După cum deja v-aţi dat seama, drumul meu şi al soţului meu se cam despart pentru că eu am propriile mele probleme, de sănătate, şi nu îmi pot permite să mă mai las pe locul doi… Alegerea a făcut-o, ca de obicei, el”, a scris Brigitte după ce a văzut o poză în care soţul ei şedea lângă o blondă. Şi asta în vreme ce ea era la o clinică din Viena. Nu, de data asta nu-şi mai implantează nici sprâncene, nici grăsime în fund, ci are o problemă serioasă de sănătate, nu de… estetică feminină.

Sincer, îi doresc însănătoşire grabnică. Dar nu pot să uit de recenta ei apariţie tv în care şi-a vernisat nu doar fundul augmentat, ci şi casa. Şi cum explica de zor: „M-am rugat de el să cumpărăm pat. M-am săturat să dorm în patul în care ai dormit cu celelalte femei!”.

* Încă una? Dacă nu vă amintiţi legenda celor 2.500 de femei ale lui Nasty, v-o spun eu. Cică atunci când şi-a făcut autobiografia cu o englezoaică, îl tot întreba despre femei. Câte? „Ea îmi spunea că trebuie să vândă cartea, eu că nu, e autobiografie, nu pot să mint. Şi într-o seară am băut eu puţin mai mult vin roşu, ea la fel, şi tot acolo am ajuns: cam câte? Din amintiri, am zis vreo 400, un număr. Ea, nu, că să mă mai gândesc. Am mai luat un păhărel şi am ajuns la 800 şi la urmă, când trebuia să mergem la culcare, am zis: fie de la mine, 2.500!”, a povestit Nasty. Acu' ajunge la numărul 2.501 sau 2.502?

Citit 2415 ori Ultima modificare Vineri, 12 August 2016 19:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.