Când se recăsătoreşte Andreea Marin?

Când se recăsătoreşte Andreea Marin?
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* „Blonda lui Tuncay e… brunetă”. "Un bărbat are o aventură! E căsătorit. Femeia află. Aventura nu se termină. Ce trebuie să facă femeia? Să divorţeze sau să ierte? Sau să lupte?!”, o întreba la ceas de seară, la „Răi da’ buni”, Mihai Morar pe clarvăzătoarea Carmen Harra. „Să ierte! Şi să lupte! Sfatul meu este: nu renunţaţi uşor! Omul poate să fie un suflet pereche, poate fi un partener ideal! Poate să aibă o karma! Poate să aibă un episod. I-am spus asta lu’ Hillary Clinton când era tot scandalul! Am stat cu ea cum stau cu tine, cu şase bodygarzi, şi i-am spus: "Să nu divorţezi de Bill Clinton c-o să ai nevoie de el!"”, explica amuzată Camen Harra. Numele ei a fost, ieri, la fel de prezent pe buzele tuturor, ca şi numele Andreei Marin, care a anunţat că divorţează de turcul Tuncay. De ce? Pentru că încă de acum trei ani Harra a prezis divorţul. De această dată, clarvăzătoarea a mers şi mai departe şi a explicat că în viaţa lui Tuncay nu e o blondă despre care vorbea cu umor Zâna, ci o brunetă. „Da, dar mai e una! Mai e una brunetă, înaltă, cu părul lung, cârlionţat, foarte tânără! Hello! Pe care n-o ştiţi voi! O ştiu numai eu! Din capul meu! Nu este româncă! Este de-a lui! Are numele cu iniţiala A. Ailaltă dulce, aşa cum o numea Andreea, drăgălaşa aia, blonda aia care putea să te intoxice cu vitriol, aia nu mai e de fapt, pe undeva s-a pierdut pe traseu! Acum asta este de actualitate! E mai înaltă decât Andreea, este mai slabă decât ea, are părul mai lung, e brunetă, e tânără! El a pescuit-o!”, a subliniat entuziasmată clarvăzătoarea.

Pe urmă s-a oprit brusc spunând că n-ar vrea s-o dea Zâna în judecată. Tocmai de aceea a adăugat un mesaj consolator: „Andreea şi-ai să te recăsătoreşti, dar mai durează puţin, cu un bărbat cu cinci ani mai mic decât tine, care a fost însurat şi el, şi are doi copii! Într-o luna mai să mă inviţi la nuntă!”, a trâmbiţat Harra.

Ce vă minunaţi? La fiecare nuntă n-apucă mirii să spună că „se iau” că vine iute careva şi le prevesteşte data şi ora divorţului? Aşa că de ce n-am vorbi la divorţ despre un nou mariaj…

Citit 3263 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2016 16:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.