Când se recăsătoreşte Andreea Marin?

Când se recăsătoreşte Andreea Marin?
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* „Blonda lui Tuncay e… brunetă”. "Un bărbat are o aventură! E căsătorit. Femeia află. Aventura nu se termină. Ce trebuie să facă femeia? Să divorţeze sau să ierte? Sau să lupte?!”, o întreba la ceas de seară, la „Răi da’ buni”, Mihai Morar pe clarvăzătoarea Carmen Harra. „Să ierte! Şi să lupte! Sfatul meu este: nu renunţaţi uşor! Omul poate să fie un suflet pereche, poate fi un partener ideal! Poate să aibă o karma! Poate să aibă un episod. I-am spus asta lu’ Hillary Clinton când era tot scandalul! Am stat cu ea cum stau cu tine, cu şase bodygarzi, şi i-am spus: "Să nu divorţezi de Bill Clinton c-o să ai nevoie de el!"”, explica amuzată Camen Harra. Numele ei a fost, ieri, la fel de prezent pe buzele tuturor, ca şi numele Andreei Marin, care a anunţat că divorţează de turcul Tuncay. De ce? Pentru că încă de acum trei ani Harra a prezis divorţul. De această dată, clarvăzătoarea a mers şi mai departe şi a explicat că în viaţa lui Tuncay nu e o blondă despre care vorbea cu umor Zâna, ci o brunetă. „Da, dar mai e una! Mai e una brunetă, înaltă, cu părul lung, cârlionţat, foarte tânără! Hello! Pe care n-o ştiţi voi! O ştiu numai eu! Din capul meu! Nu este româncă! Este de-a lui! Are numele cu iniţiala A. Ailaltă dulce, aşa cum o numea Andreea, drăgălaşa aia, blonda aia care putea să te intoxice cu vitriol, aia nu mai e de fapt, pe undeva s-a pierdut pe traseu! Acum asta este de actualitate! E mai înaltă decât Andreea, este mai slabă decât ea, are părul mai lung, e brunetă, e tânără! El a pescuit-o!”, a subliniat entuziasmată clarvăzătoarea.
Pe urmă s-a oprit brusc spunând că n-ar vrea s-o dea Zâna în judecată. Tocmai de aceea a adăugat un mesaj consolator: „Andreea şi-ai să te recăsătoreşti, dar mai durează puţin, cu un bărbat cu cinci ani mai mic decât tine, care a fost însurat şi el, şi are doi copii! Într-o luna mai să mă inviţi la nuntă!”, a trâmbiţat Harra.
Ce vă minunaţi? La fiecare nuntă n-apucă mirii să spună că „se iau” că vine iute careva şi le prevesteşte data şi ora divorţului? Aşa că de ce n-am vorbi la divorţ despre un nou mariaj…

Citit 3181 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2016 16:34

1 comentariu

 • postat de Eternitatea, intrun graunte de soare!
  Sâmbătă, 29 Octombrie 2016 10:59
  78.96.253.***
  Cand se casatoreste matroana aventuriera?!!!!!!

  Cand o veni Mehmed al treilea, sa aduca sabia lui Stefan cel Mare.

  Atunci se va scrie al treilea volum de Cadere, nu a Constantinopului,a femeii aventuriere,roman scris de insasi personajul principal,aflat in discutie.

  Zvon prin targul Bucurestilor.

  In orasul nostru, istorioare de genul asta, se scriu la fiecare trecere din noapte in zi, dupa inversarea scarii valorilor, privind cultul muncii de zi,

  Cu mladite de soare si petale de trandafiri, roz-aurii.

  As vrea sa cred ca nu le scriu femeile, dar, intotdeauna, tot ele, ma contrazic.

  Idile si metamorfoza sufletului, cu suius spre infinit!
  2
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.