Zgudu-zgudu, fără număr, pentru fani

Zgudu-zgudu, fără număr, pentru fani
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* La final de octombrie, o nouă zguduială. Italia a fost iarăşi lovită de cutremure, trei într-o singură seară, iar internetul a fost deja împânzit de reacţii şi de filmuleţe cu tablouri mişcându-se pe perete. Mai mult, italienii, dar şi celelalte naţii din Italia s-au întors către biserici, acolo unde deja s-au format grupuri mari de oameni în genunchi, care se roagă la Dumnezeu. Unde mai pui că şi Charlie Hebdo a început să facă mici caricaturi despre prostia constructorilor italieni? Semn că nu doar în România se pune cărămidă peste cărămidă şi se pune tencuiala.

Însă românii, care au fost şi "Charlie Hebdo", şi "Paris", şi "Haiti", au altă abordare asupra problemei. Cetăţenii români, care se aflau în România la momentul cutremurului, au împânzit internetul cu mesaje de genul "Sunt în siguranţă, cutremurul nu m-a afectat", iar fenomenul prinde deja amploare. Păi, cum să nu fiţi în siguranţă? Doar eraţi în pat. Sau, şi mai bine, pe... tron.

* Ştii cum să faci bani din Facebook? Închizi contul şi te duci la muncă, spunea un banc. Ei bine, Alina Ceuşan, o bloggeriţă, face bani chiar din asta, din internet. Ea are un blog de fashion, adică de modă, şi zice că munceşte la greu pentru el. Ce e drept, un blog de modă nu înseamnă doar să te îmbraci cu haine şi să faci poze. Ba mai mult, domnişoara mai are şi asistentă, şi fotograf, o echipă întreagă. Şi când te gândeşti că există persoane care folosesc internetul doar pentru a scrie "ke faki papushika?" către unele domnişoare mai... atrăgătoare.

Ca un plus, Alina Ceuşan are doar 24 de ani şi câştigă mai mulţi bani decât cineva care stă la birou, muncind pentru altcineva, opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână. Aşa e că vreţi şi voi? Oricum, sunt convins că în afară de lumea care urmăreşte bloguri din lumea modei, nu ar mai fi ştiut-o nimeni pe Alina Ceuşan dacă nu o invita Mihai Morar la emisiune. Dar comisionu', cât e comisionu'?

Citit 2328 ori Ultima modificare Joi, 27 Octombrie 2016 16:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.