Ia habibi şi amor cu năbădăi

Ia habibi şi amor cu năbădăi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* भारत में संगीत स्टार. Potrivit internetului, aşa se traduce noua titulatură a Iuliei Vântur. "Star muzical în India", pentru că blonda, cunoscută în România pentru relaţia cu Marius Moga şi, acum, cu Salman Khan, a lansat prima piesă în limba hindi. La studioul unui bun prieten al lui Salman Khan. Ca să nu mai zică lumea că doar în România îţi trebuie cunoştinţe şi relaţii ca să ajungi sus. “Mă bucur că am făcut această piesă, care a prins foarte tare. E scrisă de Himes, care este un muzician foarte cunoscut aici în India”, a explicat artista din România. Păi, noi ce să mai spunem, dragă Iulia? शुभकामनाएँ. Adică succes!

* Dragoste cu năbădăi într-un club din Kazahstan. Prinşi de melodie, doi tineri au trecut direct la... fapte, fără să mai ţină cont că în jurul lor mai erau şi alţi oameni. Fata i-a tras nădragii băiatului şi s-a pus pe treabă, că doar timpul e preţios. Noroc că nu sunt pozele şi filmarea prea... explicite. Că altfel ajungeau iar televiziunile din România pe mâna CNA.

* "Haoleu, mo, ce bolid!". Moş Leo de la Strehaia a intrat în pielea lui Moş Nicolae, cu căciulă de Moş Crăciun, şi i-a făcut iubitei lui, Dana Criminala, un cadou beton. O supermaşină, adusă direct în platoul emisiunii WowBiz, că doar pentru o soţie nouă e nevoie şi de o maşină nouă. Doar nu o să meargă săraca fată cu taxiul, ca toate sărăntoacele. "Mulţumesc mult. Ştii ce-mi place cel mai tare? Că este neagră şi cu interior de piele", a declarat Dana Criminala, după ce a văzut cadoul primit de Moş Nicolae de la Leo. Deci, ce să înţelegem noi de aici? Că soţiei lui Leo îi place neagră şi originală? Eh, astea sunt detalii. Acum, să apuce să se bucure de maşină, că neamurile lui Leo deja i-au pus gând rău, care s-ar putea lăsa cu tăiat de cauciucuri, chei pe portieră şi geamuri sparte. Şi, zău, e păcat de aşa maşină frumoasă. N-are ea nici o vină!

Citit 1701 ori Ultima modificare Marți, 06 Decembrie 2016 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.