De ce să-ţi iubeşti amanta încălţat cu pantofii

De ce să-ţi iubeşti amanta încălţat cu pantofii
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* „Un bărbat care nu înşală nu este bărbat!”. Nu daţi cu piatra, „gândema” asta nu-mi aparţine! A răcnit-o unul dintre spectatorii circului televizat „Capcana seducţiei”, ca răspuns la dilema prezentatoarei Mara Bănică: „Merită să lupţi pentru un bărbat care te înşală?” - „Merită, că toţi înşeală!”. Semne ale infidelităţii partenerului? Urme de ruj pe cămaşă ori pe… lenjeria intimă, fire de păr de altă culoare sau lungime decât are titulara, adiere de parfum feminin de care n-are ori nu foloseşte… Ei bine, doamnelor, fidelitatea bărbatului şade în… şosete! Am aflat de la Simona Traşcă, care a fost cândva căsătorită cu un consul al Libanului. „Îi controlam şosetele!, a anunţat ea, spre stupoarea generală: „Îi controlai şosetele ca să ce?” „Ştii că el tot timpul era la costum, un bărbat extrem de elegant şi de curat. Şi cum venea el acasă, se dezbrăca şi intra să facă baie. Nu apucam să-l miros! Şi atunci luam hainele. Eu îi aşezam costumul pe umeraş, miroseam cămaşa, o luam la puricat pe toate părţile! Să văd ceva, orice! Da, şosetele, să-mi dau seama dacă erau călduţe, dacă a stat încălţat”.

„Deci omul dacă stătea mai mult de cinci ore în pantofi, lua şoseta Simona, o arunca pe perete şi dacă rămânea acolo, e clar! Vine de la serviciu”, a conchis amfitrioana emisiunii.

* Ce ştie secretara? „Ştii câte secretare i-am dat afară?”, a continuat Traşcă. - „Erau secretarele Ambasadei Libanului la Chişinău”, s-a minunat Mara Bănică. „Când o ai secretară pe Miss Moldova, şi vine Miss Moldova peste mine, în bucătărie, şi zice că am făcut mâncarea bună şi ştie unde sunt cănile aşezate, tot… M-am dus la bărbatu-meu şi am făcut scandal şi a dat-o afară. S-a simţit vinovat!”, a povestit Simona. Deci, domnilor, grijă mare la şosete şi la ce ştie secretara. Consulul e decedat…

Citit 1489 ori Ultima modificare Luni, 19 Decembrie 2016 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.