Elena Udrea: „Elev Băse, ai fost cuminte azi?”

Elena Udrea: „Elev Băse, ai fost cuminte azi?”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Din nou în bancă… Nu, nu în banca acuzaţilor, unde l-ar vrea unii, ci în banca Parlamentului, dar în care fostul şef al statului se simte ca la şcoală. „Şcoala asta la care aţi mers dumneavoastră ce produce? Produce tâmpiţi sau scoate şi ceva bun? Nu, ca să ştim la ce ne aşteptăm, de aia întreb”, a fost dilema retorică pe care am auzit-o marţi seară, din gura lui Dragoş Pătraru, la „Starea Naţiei”. „Atât de tare i-a plăcut lui nea Traian ideea aceasta cu şcoala, că până la urmă i-a trimis poza şi Elenei Udrea. A văzut că nu-i dă like pe Facebook, şi i-a trimis-o pe e-mail. Da’ ce ştie vaporeanu' cu internetul, tată, n-ai ce zice!”, s-a minunat Pătraru, la Digi 24.

În realitate, Traian Băsescu a fost fotografiat, marţi, la prima şedinţă a Senatului, în timp ce îi trimitea Elenei Udrea o poză cu el în băncile parlamentare, cu subiectul „la şcoală”. „A sunat să mă întrebe cum mă simt din nou în Parlament, că eu am mai fost până în 2000. I-am spus: «În bancă, ca la şcoală»”, a explicat Traian Băsescu.

Urmarea? „Mamă, să vezi cum vor sta fotografii cu aparatele pe telefonul lui Băsescu, să vadă ce-i răspunde Udrea. Îi trimite şi ea o poză îmbrăcată în şcolăriţă? Sau pozată la catedră, ca o profesoară blondă şi rrrr-rea. Şi cu subiectul: «Mrrr, sper că n-o să fii cuminte, elev Băsescu!»”. Nu, nu e fantezia mea, e a lui Dragoş Pătraru… şi, probabil, nu numai a lui. Greşesc, domnilor?!

* Arestată pentru pantofi. Că tot veni vorba de Elena Udrea, să nu uit despre declaraţia uimitoare pe care a făcut-o în campania electorală, într-un interviu pe care i l-a oferit Corinei Drăgotescu, la România Tv. „Femeile se urăsc mai mult pentru o pereche de pantofi decât pentru o funcţie”. Şi că o femeie ar fi în stare să te aresteze pentru o pereche de pantofi sau pentru o poşetă. Nici nu vreau să ştiu ce-ar face pentru o rochie de seară ori pentru o haină de blană...

Citit 1535 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Decembrie 2016 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.