Terorism culinar cu muşte la tavă

Terorism culinar cu muşte la tavă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

* Serviţi, vă rog! Aş fi putut să jur că-i vreo muscă din aia mare, obeză, poposită în tigaia cu mâncare rămasă de cu seară în vreo bucătărie divorţată de gospodina responsabilă. Şi, totuşi, părea mai degrabă un gândac aromiu-crocant, bine făcut, spre deosebire de larvele din jurul lui care păreau cam „al dente”. Am făcut „hâc!”, am tras aer în piept, şi m-am uitat la reclama pe care şi-o face Antena 1 la noul sezon „Chefi la cuţite”, care începe săptămâna viitoare. Anteniştii se pare că şi-au propus să-l scape pe chef Florin Dumitrescu de frica de insecte. Concret, dacă sezonul trecut i-au dat să guste lăcuste, acum s-a trecut la gândaci, lăcuste, larve… Iar bietul Florin a sărit din scaun şi-a tulit-o din platou, şocat, terifiat şi scârbit. „Au existat două preparate din care nu am putut efectiv să gust”, mărturiseşte chef Dumitrescu. Nici colegii de juriu nu se lasă mai prejos. „Pe lângă faptul că am avut surpriza să le găsim în farfurie, la un moment dat eu şi Cătă am adus nişte gândaci de plastic cu care l-am speriat. Am râs mult”, s-a lăudat chef Sorin Bontea. Fireşte, când ai fobie la clătite şi scorţişoară îţi permiţi aroganţe de-astea!

Citit 907 ori Ultima modificare Duminică, 05 Februarie 2017 18:38

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.