Cine i-a refuzat avansurile craiului Dan Bittman

Cine i-a refuzat avansurile craiului Dan Bittman
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Şogor. Ştiţi ce-i acela un şogor? Nu, nu e masculinul şogoriţelor care, vorba cântecului „m-ar mânca dac-ar putea”, aşa cum credeam eu până să aflude la „Dosarele VIP”. Regionalismul ardelenesc înseamnă nu doar cumnat sau rudă prin alianţă, ci este şi un apelativ pentru bărbaţii care au făcut parte din viaţa aceleiaşi femei, aducă unul este fostul iubit, iar celălalt actualul partener, ori viceversa.

Discuţia între Dan Capatos, Cristi Brancu şi Mihai Mitoşeru a pornit de la gluma că, dacă stai la masă cu ceva parteneri de vedete, cel puţin unul e „şogor” cu Dan Bittman. Care, se ştie, a înşirat pe aţă dive ca Mihaela Rădulescu, Nadine, Alexandra Dinu, Monica Bârlădeanu, Alina Chivulescu sau Tania Budi, asta ca să nu lungesc prea mult lista.

Ei bine, invitat la noul show nocturn al lui Capatos, „Xtra Night Show”, de la Antena 1, artistul a fost pus să numească o vedetă care i-a refuzat avansurile. Cu o sinceritate debordantă, solistul trupei Holograf a nominalizat-o pe Andreea Marin. „Şi uite ce noroc a avut, numai de…”, a comentat răutăcios.

Câţi bărbaţi celebri ar recunoaşte deschis că au fost refuzaţi? Şi mai ales de o Zână a surprizelor?

Citit 3827 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2017 18:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.