”Te lepezi de chiloţi?” - ”Mă lepăd!”

”Te lepezi de chiloţi?” - ”Mă lepăd!”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cât de-adânc te scufunzi? Întrebarea repetată pe care preotul o adresează naşului, la slujba de creştinare a unui copil - „Te lepezi de satana?” poate căpăta o nouă variantă când vine vorba de emisiunile tv de divertisment. „Te lepezi de chiloţi? Cât de repede şi de câte ori?”. Pentru că Antena Stars a umblat la dulapul cu vechituri şi s-a apucat să redifuzeze emisiunile mămicii Antena 1, am văzut-o din nou, la "Splash! Vedete la apă", pe cântăreaţa Sylvia - nu mă întrebaţi ce cântă că nici eu nu ştiu.

Ceea ce nu pot înţelege este de ce juna noastră, la fel ca altele, se încăpăţânează să îmbrace costume de plajă, riscând să rămână în fundul gol după un salt la cinci metri în bazinul cu apă. Şi pentru că e o vedetă perseverentă, Sylvia a rămas fără slip de două ori: „Trebuia să ating fundul bazinului cu mâna, dar în cazul acesta slipul ar fi plutit deasupra mea, la suprafaţă”, a explicat artista după ce şi-a ratat şi al doilea salt.

N-ar fi rău ca, pentru a preveni scene ăăă… explicite, pe viitor, antrenorii să inventeze salturi în apă cu mâinile ancorate în betelia slipului…

Citit 2326 ori Ultima modificare Duminică, 18 Iunie 2017 14:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.