Fostele lui Nasty se ceartă pe banii tenismenului

Fostele lui Nasty se ceartă pe banii tenismenului
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* „Nu sunt geloasă pe balene ramolite!”. Săracu’ Ilie Năstase! Viitoarea lui fostă nevastă, Brigitte, şi fosta lui soţie, Amalia, s-au încăierat. Potrivit Star News, Brigitte a anunţat - a câta oară?! - că divorţează, dar nu pentru că tenismenul a înşelat-o, ci pentru că s-a săturat „de nesimţirile fostei neveste care non-stop îşi foloseşte copiii sa îi ceară lui Ilie tot felul de lucruri. Soţul meu i-a dat acestei dudui în fiecare an peste 300.000 de euro, în condiţiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum şi tot felul de lucrări de şantier pentru câţiva bănuţi. El consideră ca am fost o întreţinută”.

”Geloasă sau nebună?”, a fost mesajul subtil al Amaliei Nastase, pe o reţea de socializare. Iar replica n-a întârziat: „By the way (să o dăm pe engleză că tot eşti în America, pe bănuţii lui Ilie), nu sunt geloasă pe balene ramolite, iar nebună am fost doar atunci când am acceptat ca soţul meu să te întreţină după ce ne-am căsătorit şi să îmi fac sejururile la Paris cu tine pe la mese”.

Circul va continua, desigur. Dar, între noi fie vorba, oricât s-ar opera estetic, oricâte implanturi şi-ar pune în buze, în sâni, în fese, Brigitte n-o să aibă ceea ce are din plin Amalia. Distincţie.

Citit 1892 ori Ultima modificare Joi, 13 Iulie 2017 18:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.