Trooper şi un nou concert la Daily

Trooper şi un nou concert la Daily
În foto, Alin Dincă (Coiotu), solistul vocal Trooper
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cea mai în vogă formaţie tânără de rock, Trooper, va cânta din nou la Galaţi, pe 27 ianuarie, începând cu ora 21,00, în Daily Pub. Trupa vine cu un nou concert "An Iron Tribute - part III".

Pornită din dragostea pe care cei şase "trooperi" o au pentru muzica formaţiei Iron Maiden, cea care le-a dat şi dat numele, iniţiativa s-a bucurat de un mare succes în rândul ascultătorilor de muzică rock din întreaga ţară. Reunind cele mai frumoase piese din discografia Iron Maiden şi piesele care i-au făcut cunoscuţi şi iubiţi pe Trooper, concertele din seria "An Iron Tribute" oferă o experienţă de neuitat.

Vorbind despre această serie de concerte, Alin Dincă (Coiotu), solistul vocal Trooper, spune: "Am văzut cât de mult s-au bucurat mereu oamenii atunci când ne-au auzit cântând piese Iron Maiden. Prin urmare, am hotărât să pregătim un nou turneu An Iron Tribute". Concertele sunt structurare în doua părţi, o prima oră de hituri Iron Maiden şi o a doua oră de piese Trooper, trecând prin toate cele opt albume de studio".

Citit 3530 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Ianuarie 2018 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.