Spiritul sărbătorilor cu "Poveste de Crăciun"

Spiritul sărbătorilor cu "Poveste de Crăciun"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Păpuşarii gălăţeni îi aşteaptă pe spectatori, duminică, 17 decembrie, începând cu ora 10,30, la "Poveste de Crăciun", un spectacol în regia lui Bogdan Drăgulescu şi scenografia Danielei Drăgulescu.

„Naşterea pruncului sfânt a fost prezentată de nenumărate ori, însă de fiecare dată, are acelaşi farmec. "Povestea de Crăciun" întoarce paginile cărţii cu graţie, la frontiera dintre două lumi, aducând pe scenă personaje angelice, care ridică cu delicateţe voalul istoriei, Istoria cea adevărată, cea învăţată, cea visată. Cea luminată. Luminată de credinţă şi iubirea din sufletele noastre.

Noaptea Sfântă, în viziunea noastră este noaptea în care o steluţă a luminat un drum, un brăduleţ a indicat cărarea, nişte îngeraşi au stat de strajă în ceruri, iar Dumnezeu ne-a dăruit cel dintâi cadou de Crăciun - Fiul său, şi prin el, iubirea şi lumina sa. Poate ca în amintirea acelei lumini dintâi şi dintotdeauna, noi aninăm acum licăriri în brazii din casele noastre, ca nişte delicate reflexe ale luminilor din noi, pe care ar trebui să le păstram aprinse tot timpul", scrie în prezentarea de pe site-ul Teatrului Gulliver.

Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi. Biletele pot fi cumpărate atât de la casieria Teatrului Dramatic, cât şi online, de pe site-ul Teatrului de Păpuşi.

Citit 1795 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Decembrie 2017 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.