Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Un spectacol inedit destinat tuturor categoriilor de vârstă va fi susţinut, la Sala Sporturilor Galaţi, de Andra, o voce feminină de excepţie, cu invitaţi-surpriză şi un show memorabil.

De-a lungul carierei, Andra a reuşit să se dezvolte atât pe plan muzical, cât şi ca jurat în cunoscuta emisiune "Românii au Talent". Artista s-a remarcat de-a lungul timpului prin nenumărate şi variate melodii care au ajuns atât în topurile româneşti, dar şi în cele internaţionale.

Performanţa sa este dovedită de numeroasele premii câştigate, printre care se numără "Cea mai bună voce feminină", oferit de Radio România, "Cea mai bună artistă’’, la Media Music Awards sau "Cea mai bună piesă pop" - "Inevitabil va fi bine". De asemenea, colaborările pe plan internaţional cu numeroşi artişti precum spaniolul David Bisbal, alături de care a creat melodia de succes "Without You", şi-au pus amprenta pe cariera sa muzicală.

Spectacolul va avea loc joi, 14 iunie 2018, de la ora 19,30.

Preţul biletelor variază în funcţie de poziţionarea locurilor în sală: 60 de lei, 90 de lei, 130 de lei, iar cele VIP costă 150 de lei.

Citit 4917 ori Ultima modificare Luni, 28 Mai 2018 02:11

1 comentariu

  • postat de comunismul Duminică, 17 Iunie 2018 12:44 5.13.234.*** Link la comentariu
    0
    0

    cea mai frumoasa cantareata de la noi! bineinteles ca ea nu este pipita ca altele!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.