De mână cu tine, pentru cei mai mici spectatori

De mână cu tine, pentru cei mai mici spectatori
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică, 16 decembrie, de la ora 10,30, cei mai mici dintre spectatori sunt aşteptaţi la spectacolul "De mână cu tine", ce va avea loc la Teatrul Dramatic, în interpretarea actorilor de la "Gulliver".

"De mână cu tine" este prima producție a Teatrului de Păpuşi "Gulliver" din programul "Educaţia timpurie" - pentru copii între 0-3 ani. Este primul pas al copilului mic în lumea teatrului, unde, înainte de a înţelege, va simţi experienţa directă a muzicii, dansului, picturii - artele ce îi vor forma sensibilitatea, gustul, interesul. Pentru un copil, umbra este un monstru şi de oriunde pot ieşi creaturi îngrozitoare. Imaginaţia se serveşte de frică şi frica de imaginaţie, dar "De mână cu tine" nu mă mai tem şi aflu frumuseţea lumii, într-un spectacol instalaţie - o experienţă senzorială unică pentru copii între 0 şi 3 ani.

Pentru a-şi asigura, din timp, locul în sală, spectatorii îşi pot achiziţiona biletele online, iar pentru aceasta trebuie să acceseze site-ul www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea BILETE - Cumpără bilete online sau direct link-ul http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol. Achiziţia biletelor online nu implică niciun cost suplimentar, preţul acestora fiind acelaşi: 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Sistemul clasic de vânzare este în continuare disponibil, spectatorii putând cumpăra biletele şi înainte cu 20-30 de minute de începerea spectacolelor.

Citit 3570 ori Ultima modificare Joi, 13 Decembrie 2018 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.