Dirty Nano şi remixuri foarte cool

Dirty Nano şi remixuri foarte cool

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cei doi timişoreni de la Dirty Nano sunt invitaţi sâmbătă, 29 decembrie, în Union Jack Studio, pentru a-i alinia pe gălăţeni cu viebe-ul distracţiei de Revelion. Tinu Vidaicu şi George Hora sunt responsabili pentru remixuri foarte cool, precum "The Four Five Seconds Bootleg", "The See You Again Bootleg" și "The Hello Bootleg", piese cu mult succes în clubbingul național și internațional. Calitatea muzicii românești crește datorită acestor artiști, care ridică ștacheta și pun Timișoara pe harta mondială a soundului electronic. Nimeni nu știa cine stă în spatele conceptului destinat iubitorilor deep house/indie dance și nu disco, iar secretul a fost păstrat bine pentru primii ani, de la începuturile sale din 2011. Surpriza a fost cu atât mai plăcută când fanii le-au aflat identitatea celor ce aduc atât de mult vibe pozitiv în scena electronică. Dirty Nano reprezintă un mix între sunet și emoție, iar producțiile și live-seturile băieților sunt deopotrivă provocatoare și înduioșătoare.

Citit 1832 ori Ultima modificare Joi, 27 Decembrie 2018 17:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro