”Povestea noastră”, cu trupa Altar

”Povestea noastră”, cu trupa Altar
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Pentru fanii trash-ului, un drum până la Brăila, pentru o întâlnire cu o trupă care a scris istorie în rockul românesc e floare la ureche. Prin urmare, vineri, 11 ianuarie, de la ora 21,00, în The Music Pub, sunteţi aşteptaţi la un concert live cu trupa Altar. Biletul costă 40 de lei.

Formată la începutul anului 1991, trupa Altar se anunţa încă de la primele apariţii live ca fiind cel mai prodigios grup thrash/metal/hardcore din România. Ceea ce a urmat pe parcursul a aproape 30 de ani de existenţă, constituie probabil cea mai importantă pagină din istoria scenei metal autohtone. Ascensiunea trupei a fost fulgerătoare, în 1992 presa de specialitate desemnând în unanimitate Altar drept cea mai bună trupă nouă. "The Last Warning" – debutul discografic al trupei (1993) – devine cel mai bine vândut album rock de după 1989, iar trupa este desemnată Best Rock Group de revista Pop, Rock & Show. După aproape 30 de ani de activitate în prima linie a scenei metal, ALTAR rămâne trupa cu cel mai exploziv, energic şi spectaculos Show Live, formaţia deţinând recordul la numărul de participări în cadrul festivalurilor de anvergură din ţară şi nu numai.

Altar a împărţit scena cu nume gigantice ale rockului mondial, precum: Iron Maiden, Sepultura, Testament, Prodigy, Napalm Death, Kreator, Iggy Pop, Uriah Heep, Ian Gillan, Sick of It All, Exploited, Clowfinger, Him, Anathema, Cradle of Filth, Era, Ektomorf sau Amorphis. Sunteţi aşteptaţi să ascultaţi cele mai cunoscute hituri ale trupei din întreaga carieră, dar şi cele mai noi creaţii, printre care "Povestea noastră", piesă dedicată Centenarului.

Citit 2199 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Ianuarie 2019 16:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.