Un muzician original, la Galaţi

Un muzician original, la Galaţi

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Lorand the Sax Machine se reîntoarce la Galaţi, în Infinity, sâmbătă, 12 ianuarie, pentru a susţine un concert live la saxofon, instrumentul care l-a consacrat. "Sax Machine" sau "Lori Sax" sunt numele de scenă ale lui Lorand Szabadi, un muzician român foarte talentat, care încă de mic a simţit nevoia de a fi un inovator. El a absolvit liceul de arta din Tg. Mureş, apoi Academia de Muzică din Cluj-Napoca. Lori Sax creează interpretări deosebite ale unor piese de notorietate, oferind publicului momente speciale.

Citit 821 ori Ultima modificare Joi, 10 Ianuarie 2019 17:50

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro