Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Trupa Suburbia11 va cânta pentru prima dată la Galaţi, pe 23 februarie, de la ora 21,00, în 55 Pub. Combinaţie energică de ska-reggae-punk, la care se adaugă vesele elemente de muzică balcanică, Suburbia11 este o trupă născută la Sibiu în 2015 care reușește să transforme orice concert într-un party. După o perioadă scurtă de cântat coveruri, trupa a început să introducă în playlist şi piese proprii, în română, engleză şi spaniolă: Ziua Inconştienţei, High, Porn Fm, Extrana. Cinci la număr, membrii formaţiei sunt: Marius Dan (voce), Medve Sandor (trompetă, melodică, trombon), Dragoş Pătrău (chitară, backing vocal), Bogdan Munteanu (bas, backing vocal) și Alex Ciobotaru (tobe).

Intrarea este 15 lei.

Citit 559 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Februarie 2019 19:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro