Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

S-a redeschis expoziţia de reptile vii la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi. Aproximativ 100 specii din cele mai veninoase animale din lume vor putea fi văzute de public până pe 9 iunie 2019. În terariile cu sticlă groasă, atât cât să ofere o siguranţă mult dorită, veţi putea admira vipere, cobre, crotali, șerpi cu clopoţei, tarantule, ţestoase-aligator, şerpi boa etc. Preţul unui bilet este de 5 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi.

Citit 1597 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Aprilie 2019 19:14

1 comentariu

 • postat de Galatean Joi, 18 Aprilie 2019 06:49 95.76.3.*** Link la comentariu
  0
  3

  Cele mai veninoase fapturi, ca fiintele au suflet si constiinta, sunt "politicienii" acestei tari de dupa anul 1990, care au inveninat si distrus o tara intreaga, aducand acest popor la sapa de lemn!

  Cel putin aceste animale stau inchise in siguranta fara a fi un pericol pentru oameni decat numai in mediul lor natural, dar si acolo, daca sunt deranjate, actioneaza in legitima aparare!

  Pentru acesti politicieni care au facut numai rau tarii, poporul care suporta consecintele purtarii lor, ar fi in legitima aparare spre a-i inlatura si trage la raspundere!

  Se vede treaba ca aceste necuvantatoare sunt ma evoluate decat oamenii cand stiu exact cum sa reactioneze impotriva celor care incearca sa le scoata si sa le distruga habitatul.

  Putem lua de la aceste animale asemenea atitudini, dar se pare ca specia umana este in asa degradare morala incat mult nu va mai vietui pe acest pamant, distrugandu-l cu diverse arme, care mai decare mai sofisticate!!

  Si asa cum dinozaurii nu au supravietuit la timpul lor, fiind, la fel ca si oamenii, acum, totusi aceste reptile si altele din familia lor, vin din urma cu milioane de ani, supravietuind dezastrelor provocate de specii asa-zis superioare, precum se crede omul!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.