Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
1 comentariu

Cercetaşii gălăţeni vă invită la ceea de-a treia ediţie a Festivalului Luminii, ce va avea loc sâmbătă, 15 iunie, în Grădina Publică. Între orele 17,00 şi 20,30, se vor desfăşura ateliere cercetășești pentru copii, derulate sub tematica basmului "Prâslea cel Voinic și merele de aur". Începând cu ora 20,30, se va da start la visare şi feerie, iar Grădina Publică va fi luminată de cercetaşi cu sute cu gulguțe (felinare din hârtie) şi lumânărele.

Citit 4284 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Iunie 2019 19:13

1 comentariu

  • postat de Galateanul Vesel Joi, 13 Iunie 2019 15:44 82.137.9.*** Link la comentariu
    0
    5

    Dupa hamburgeri si pizza la suprapret(nu ca ar fi fost ceva nemaintalnit; se fac hamburgeri si pizza de o mie de ori mai calitative in Galati si la un sfert din pretul ala), alt kitsch marca Primaria Galaţi. Continuati va rog!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro