Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Andra va cânta joi, 20 iunie 2019, la Galaţi în cadrul turneul naţional "Tradiţional". Gălăţenii sunt invitaţi la Marea Unire Muzicală, la Sala Sporturilor "Dunărea", de la ora 19,30. Artista va interpreta piese iubite din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale ţării.

Muzica populară este prima dragoste pentru Andra. Este primul gen muzical pe care l-a încercat, influenţată de tatăl şi de fratele ei. Albumul ei de muzică populară, "De la frate, la soră", a avut vânzări record şi a primit Discul de Platină.

"Eu cred că românii au nevoie de acest spectacol. Muzica populară e numitorul comun care ne aduce pe toţi în aceeaşi stare de emoţie şi bucurie în acelaşi timp, uneşte toate generaţiile şi toţi românii, indiferent unde s-au născut şi unde trăiesc acum", spune  Andra.

Citit 598 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iunie 2019 15:59

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro