Jazz, oldies & latino, pe gratis

Jazz, oldies & latino, pe gratis

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Astăzi, 1 august, sunteți invitați la Vintage Pub, la o seară pe cinste în compania celor de la Evergreen Duo, care vor susţine un recital live pentru a vă binedispune și a vă face seara mai plăcută, pe ritmuri de jazz, oldies & latino. Intrarea este liberă. Evergreen Duo înseamnă Ioan Badea şi Marcel Iancu, muzicieni profesionişti experimentaţi, cu un solid background artistic. Cei doi membri au cântat împreună atât în ţară, cât şi în Italia, Elveţia, Germania sau pe nave de croazieră.

Citit 744 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Iulie 2019 19:38

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro