Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

"unteatru" din Bucureşti prezintă la Galaţi, luni, 23 septembrie, de la ora 20,00, la Sala Teatru de Buzunar, de la Casa de Cultură a Sindicatelor, spectacolul "Hamlet". E un adevărat regal, fiind recompensat cu Premiul redacției „Shakespeare daily” (premiul criticii) la Festivalul Shakespeare de la Gdansk 2018.

„Acordăm în acest an Premiul redacției „Shakespeare daily” unui spectacol extraordinar de auster, dar pulsând de emoții. Este vorba despre „Hamlet”, în care joacă doar trei actori, dar foarte versatili, fapt care ne provoacă să ne întrebăm dacă, într-o lume care și-a ieșit de pe orbită, diferența dintre sensibila Ofelia și lucida și practica Gertrude este vizibilă și lipsită de echivoc. Ca dovadă că monologul teatral cel mai cunoscut, „A fi sau a nu fi”, nu trebuie spus de prințul danez pentru a suna emoționant, premiem echipa unteatru din România.” (Shakespeare daily)

Citit 2298 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Septembrie 2019 15:55

1 comentariu

  • postat de MIHAIL Joi, 05 Septembrie 2019 04:29 5.13.209.*** Link la comentariu
    0
    1

    BIETUL SHAKESPEARE,IN GOANA DUPA ORIGINALITATE,UNII AU TUPEUL SA-I SCHILODEASCA TEXTUL SI SPIRITUL OPEREI CU TOT FELUL DE GASELNITE ,,ARTISTICE,,!!!NU,MERCI,PREFER SA VAD ,,HAMLET,, ASA CUM LA NOI L-A INTERPRETAT GEORGE VRACA,EU SUNT MAI DEMODAT,MI-AM FORMAT GUSTUL PENTRU TEATRU IN ALTE TIMPURI!!!SANATATE LA TOTI!!!SCUZE,IMI ESTE MAI USOR SA SCRIU CU MAJUSCULE AVAND MICI PROBLEME CU VEDEREA!!!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.