Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cea mai caldă voce feminină a Galaţiului, Maria Magdalena Dănăilă, vă aşteaptă, alături de chitara ei, Bibi, astăzi, de la ora 20,00, în 55 Pub, la un concert cu cele mai frumoase colinde şi cântece de Crăciun.
Maria Magdalena Dănăilă, actriță și cantautoare, a câștigat şapte trofee în festivaluri naționale de muzică folk, dar a reprezentat cu succes folkul şi la festivaluri precum Mamaia, Eurovision, în 2004 câștigând chiar Premiul Special de Excelență artistică ”Ion Voicu”, înmânat de președintele juriului Festivalului Mamaia, Mădălin Voicu.
În 2008, a absolvit Facultatea de Arte de la Galați, secția actorie, iar în 2015 a absolvit Masterul Internațional de Teatru Muzical realizat de Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați în colaborare cu Academia Centrală de Dramă din Beijing. După absolvirea masterului și-a însușit statutul de profesoară de actorie și engleză, pentru că statul chinez nu acordă viză actorilor și cântăreților.
A predat engleză și actorie la Beijing, susținând și recitaluri folk cu diferite ocazii - printre care evenimentul Euro Street din Beijing, unde a reprezentat România, interpretând ”Mocirița cu trifoi”, acompaniată la nai de artistul Gabriel Pleșca. În 2018, a revenit în țară, căutând soluții pentru a-și împărți activitatea artistică între București și Beijing.
Sunteţi aşteptaţi să vă bucuraţi la un vin fiert şi la un concert live care să vă meargă direct la suflet, aşa cum nu aţi mai ascultat de mult.

Citit 922 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Decembrie 2019 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.