Poveşti şi întâlniri inedite cu personajele îndrăgite

Poveşti şi întâlniri inedite cu personajele îndrăgite
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Începând din această săptămână, Teatrul "Gulliver" oferă mai multe spectacole publicului gălățean. Astfel, pe lângă obișnuita întâlnire de duminică, de la ora 10,30, iubitorii de povești beneficiază de o nouă reprezentație sâmbătă, de la aceeaşi oră.

Sâmbătă, 20 martie, zi ce marchează, totodată, Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret, pe lângă spectacolul "Cei trei purceluşi", toți cei prezenți se vor bucura de o întâlnire prelungită cu protagoniștii poveștii, marcată printr-o inedită ședință foto, unde cei mici vor putea interacționa și face poze cu personajele și păpușile preferate.

Ziua de duminică, 21 martie, este dedicată explorării tainelor lumii și aventurii cunoașterii, alături de "Elefănțelul curios", cea mai nouă producție a Teatrului "Gulliver". Aceasta va culmina, deopotrivă, cu întâlnirea în cadrul unei ședințe foto cu actorii și păpușile din spectacol, ce impresionează prin expresivitate și vivacitate, pentru a marca într-un mod inedit Ziua Internațională a Marionetei, sărbătorită în întreaga lume pe 21 martie.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând linkul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM - Cumpără bilete online. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Citit 3209 ori Ultima modificare Vineri, 19 Martie 2021 01:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.