Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Începând din această săptămână, Teatrul "Gulliver" oferă mai multe spectacole publicului gălățean. Astfel, pe lângă obișnuita întâlnire de duminică, de la ora 10,30, iubitorii de povești beneficiază de o nouă reprezentație sâmbătă, de la aceeaşi oră.

Sâmbătă, 20 martie, zi ce marchează, totodată, Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret, pe lângă spectacolul "Cei trei purceluşi", toți cei prezenți se vor bucura de o întâlnire prelungită cu protagoniștii poveștii, marcată printr-o inedită ședință foto, unde cei mici vor putea interacționa și face poze cu personajele și păpușile preferate.

Ziua de duminică, 21 martie, este dedicată explorării tainelor lumii și aventurii cunoașterii, alături de "Elefănțelul curios", cea mai nouă producție a Teatrului "Gulliver". Aceasta va culmina, deopotrivă, cu întâlnirea în cadrul unei ședințe foto cu actorii și păpușile din spectacol, ce impresionează prin expresivitate și vivacitate, pentru a marca într-un mod inedit Ziua Internațională a Marionetei, sărbătorită în întreaga lume pe 21 martie.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând linkul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM - Cumpără bilete online. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Citit 1701 ori Ultima modificare Vineri, 19 Martie 2021 01:15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro