Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" prezintă, pe 13 iunie 2021, în premieră națională, spectacolul "Rashōmon", după Ryūnosuke Akutagawa, în adaptarea și regia lui Cătălin Vasiliu. 

Pornind de la nuvela "Rashōmon", spectacolul Teatrului Dramatic "Fani Tardini" spune povestea plină de mister a unei crime și a căutării sinuoase a adevărului. Un samurai este ucis, dar e greu de spus cine e făptașul, pentru că nicio mărturie nu seamănă cu cealaltă.

În distribuție, actorii Vlad Vasiliu (Bătrânul), Flavia Călin (Soția), Cristian Gheorghe (Tajomaru), Dan Căpățână (Budistul), Vlad Ajder (Soțul), Elena Anghel (Șamanul) și Mihai Păun (Hoțul), aflat la debut.

Decorul spectacolului și costumele sunt realizate de Daniel Divrician, muzica este creația lui Costas Ivanov, iar coregrafia este semnată de Elena Anghel.

Spectacolul nu este recomandat minorilor cu vârsta sub 14 ani.

Citit 533 ori Ultima modificare Vineri, 11 Iunie 2021 01:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro