O piesă despre iubiri ca-n filme

O piesă despre iubiri ca-n filme
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Trupa de teatru independent P andemic ACT, fondată de absolvenți ai Facultății de Arte din Galați, promoțiile 2018 și 2020, prezintă spectacolul "Flori, filme, fete sau băieţi", de Mimi Brănescu, pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, pe 3 și 4 iulie, de la ora 19,00.

"Flori, filme, fete sau băieţi" este o comedie care te trimite înapoi în adolescență, să te revezi îndrăgostit și stângaci, dar mereu cu dorința nestăvilită de a nu ieși din jocul acesta, căruia odată cu trecerea anilor îi adăugăm diverse reguli. Povestea încorporează situații cu oameni simpli, dar care visează la o iubire ca-n filme, unde se caută unii pe alții, unde polii opuși se atrag și se resping cu aceeași forță, iar când filmul se termină, mereu există o telecomandă care să repornească jocul.

Vor urca pe scenă: Andrei Ardeleanu (Tom), Theodor Creţu (Bill), Gabriela Bîzgan (Beth), Irina Manoli (Anne).

Citit 1655 ori Ultima modificare Joi, 01 Iulie 2021 23:46

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro