Proiecţie specială, în prezenţa regizorului, la Cinema "Prof. Ioan Manole"

Proiecţie specială, în prezenţa regizorului, la Cinema "Prof. Ioan Manole"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

"Tata mută munții", thrillerul care te ține cu sufletul la gură semnat de Daniel Sandu, va putea fi văzut într-o proiecție specială, în prezența echipei, la Cinema "Ioan Manole" de la Casa de Cultură a Sindicatelor, astăzi, 17 august, începând cu ora 20,30.

Inspirat dintr-o întâmplare reală, "Tata mută munții" surprinde momentul în care Mircea Jianu, un fost ofițer de informații, află că fiul său a fost declarat dispărut în munți. Acesta se duce în grabă spre locul tragediei, ca orice părinte îngrijorat, în speranța că-l va găsi pe tânăr viu și nevătămat. Dar după câteva zile de căutări zadarnice, Mircea decide să-și adune propria echipă de salvatori, intrând în conflict cu echipa locală. Încet încet, tatăl care, în frământarea lui refuză să accepte evidența, devine prizonierul unei bătălii încrâncenate dintre om și natură.

Spectatorii din Galati vor putea vedea filmul în cadrul unui eveniment special, pe marele ecran și vor avea ocazia să se întâlnească cu regizorul Daniel Sandu la proiecția de marți, 17 august, ora 20,30.

Citit 1151 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 August 2021 19:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.