UPDATE Două spectacole la Dramatic, în deschiderea stagiunii

UPDATE Două spectacole la Dramatic, în deschiderea stagiunii
În foto, Oana Preda şi Răzvan Clopoţel în "Liselotte în mai"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Spectacolul "Dorurile mele", înlocuit * Spectacolul în aer liber "Dorurile mele", după versuri de Octavian Goga, în regia lui Vlad Vasiliu, programat duminică, 5 septembrie, la ora 17,00, pe Aleea Domnească (în zona Spicu) a fost anulat din motive tehnice, anunță Teatrul Dramatic "Fani Tardini". În aceeași seară, dar de la ora 19,30, actorii Mihaela Lecca-Gorea și Lică Dănilă vor recita poezii semnate de Vlad Vasiliu și publicate în volumul "Apus… Răsărit…?", apărut în iulie 2020, la Editura "Axis Libri". Evenimentul se va desfășura în prezența autorului şi va dura 30 de minute. Accesul publicului va fi gratuit.

*

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" deschide stagiunea duminică, 5 septembrie, cu două spectacole.

De la ora 17,00, spectatorii sunt invitaţi la poezie şi folk în aer liber, gratuit, pe Aleea Domnească (în zona Spicul). Spectacolul "Dorurile mele" după versuri de Octavian Goga, în regia lui Vlad Vasiliu şi scenografia Elenei Neagu, este o producție din anul 2021. În distribuție, actrița Mihaela Lecca-Gorea (Anița Crâșmărița), actorii Lică Dănilă (Țăran) și Vlad Vasiliu (Țăran) și cantautorul Săndel Spînu (chitară și voce).

De la ora 19,00, în Sala Mare, se va juca "Liselotte în mai" de Pozsgai Zsolt, în regia lui Cătălin Vasiliu şi scenografia semnată de Daniel Divrician. În distribuție, actrița Oana Preda (Liselotte) și actorul Răzvan Clopoțel (Karl, Ludwig, Henri, Roland, Nicolas, Man in Black). "Este o comedie spumoasă, o comedie vie. O partitură excelentă pentru actriță, o performanță pentru actor, care interpretează mai multe roluri", a declarat Cătălin Vasiliu, regizorul spectacolului.

Citit 1425 ori Ultima modificare Vineri, 03 Septembrie 2021 14:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro