Două spectacole la Teatrul Dramatic

Două spectacole la Teatrul Dramatic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În weekendul 9-10 octombrie 2021, la Teatrul Dramatic "Fani Tardini", gălăţenii pot viziona populara comedie despre singurătate "Liselotte în mai" și emoționantul spectacol de poezie și folk "Dorurile mele".

Sâmbătă, 9 octombrie, de la la ora 19,00, Teatrul Dramatic "Fani Tardini" prezintă spectacolul "Liselotte în mai" de Pozsgai Zsolt, în regia lui Cătălin Vasiliu, cu o scenografie semnată de Daniel Divrician. În distribuție: Oana Preda (Liselotte) și Răzvan Clopoţel (Karl, Ludwig, Henri, Roland, Nicolas, Man in Black).

Una dintre cele mai cunoscute, traduse și jucate piese ale dramaturgului ungur Pozsgai Zsolt, "Liselotte în mai" se bucură de popularitate, pentru că se bazează foarte mult pe trusa de instrumente a actorului talentat, dar mai ales pentru că abordează probleme cu care se confruntă femeile și bărbații oriunde în lume: singurătate, întâlniri, așteptări, dezamăgiri, speranțe, după cum declara autorul, într-un interviu.

Duminică, 10 octombrie, de la ora 19,00, Teatrul Dramatic "Fani Tardini" prezintă spectacolul de poezie și folk "Dorurile mele", în regia lui Vlad Vasiliu, cu o scenografie semnată de Elena Neagu. În distribuție: Mihaela Lecca Gorea (Anița Crâșmărița), Lică Dănilă (Țăran), Vlad Vasiliu (Țăran) și Săndel Spînu (Lae Chioru’).

Îmbinând versurile descriptive ale poetului Octavian Goga cu sunetele mângâietoare de chitară, spectacolul de poezie și folk "Dorurile mele" ne dă prilejul să asistăm la momentele importante din viața satului românesc de odinioară și a locuitorilor acestuia - nașterea, tinerețea, prima iubire, nunta, munca, hora, boala, uneltirile, moartea - ajutându-ne să înțelegem, de fapt, caracterul universal al trăirilor noastre.

La ambele spectacole sunt disponibile doar jumătate din locurile sălii teatrului.

Spectatorii trebuie să facă dovada vaccinării, testării sau trecerii prin boală cu certificatul digital.

Citit 1168 ori Ultima modificare Vineri, 08 Octombrie 2021 02:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro