„Peter Pan”, sărbătoarea copilăriei eterne

„Peter Pan”, sărbătoarea copilăriei eterne
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică, 24 octombrie, de la ora 10,30, cei mici au întâlnire cu Peter Pan și ale lui aventuri interesante și captivante, într-un spectacol ca o sărbătoare a farmecului etern al copilăriei.

În adaptarea plină de emoție și candoare a lui Ioan Brancu, după J. M. Barrie, actorii Adina Ariton, Gina Geru, Nicole Lungu, Elena Marin, Nicoleta Miru, Ramona Păuc, Valeria Taban, Andrei Ciugulea, Andrei Dombrovschi, Aurelian Iorga, Andrei Midișan, Marian Sterian, Eduard Şişu şi Miruna Dobrotă recompun universul magic al copilăriei infinite, alături de personaje fermecătoare, pe Insula Niciodată.

Spectacolul este impresionant, având păpuși mari, impunătoare, deosebit de frumoase și expresive, realizate de Mihai Radu. Scenografia, semnată de Cilem Turkoz, completată de muzica vibrantă a lui Cari Tibor, transformă fermecata poveste a lui Peter Pan într-o experiență magică și înduioșătoare.

Spectatorii de la Teatrul "Gulliver" vor beneficia şi de întâlnirea cu "Logiscool", școala de programare pentru copii, ce își propune să deschidă orizontul competențelor digitale pentru cei mici. Intervenția "Logiscool" în deschiderea spectacolului din această duminică reprezintă un nou demers din cadrul programului de informare și educație complementară pentru părinți și copii, inițiat de către Teatrul "Gulliver".

Preţul biletelor este 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Citit 885 ori Ultima modificare Joi, 21 Octombrie 2021 22:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.