Ada Milea şi Bobo Burlăcianu revin la Galaţi

Ada Milea şi Bobo Burlăcianu revin la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ada Milea şi Bobo Burlăcianu (de la "Fără Zahăr") vor susţine un concert, la Versus Pub, duminică, 9 octombrie, începând cu ora 19,00.

"Un spectacol spumos, inteligent şi interactiv, în care muzica inventivă, simplă, dar ataşantă se îmbină armonios cu calitatea, spiritualitatea şi ludicul textelor create în principal de îndrăgita cantautoare Ada Milea, dar şi de talentatul ei partener de scenă, Bobo Burlăcianu. Nu lipseşte din show improvizaţia de calitate, pornind de la reacţiile publicului!", spune despre spectacolele celor doi regizorul Lucian Sabados.

Ada Milea a absolvit Facultatea de Artă Teatrală din Tg. Mureş, unde a fost şi actriţă o vreme, până când a plecat în Canada pentru a experimenta o carieră la Cirque du Soleil. Întoarsă în România, a devenit artistă independentă. A lansat nu mai puțin de 15 albume, a realizat coloana sonoră pentru mai multe spectacole la teatre din Bucureşti, dar şi din ţară (printre care şi la celebrul "Eu când vreau să fluier, fluier"), a regizat spectacole de referinţă la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ, a fost premiată la diferite festivaluri de teatru, dar şi de muzică.

Citit 4161 ori Ultima modificare Joi, 06 Octombrie 2022 14:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.