Serial de succes transformat în spectacol de teatru

Serial de succes transformat în spectacol de teatru
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" prezintă, pe 26 și 27 noiembrie 2022, de la ora 19,00, în premieră, spectacolul "Love After", după serialul TV „Scenes from a Marriage” (producție SUA, 2021), în adaptarea și regia lui Eugen Făt. Scenografia este semnată de Daniel Divrician.

Produs în perioada septembrie - noiembrie 2022, spectacolul prezintă o imagine a familiei contemporane. După 10 ani de căsnicie și un copil, Mira și David se află într-un punct fragil al căsniciei. Cei doi nu își mai găsesc un sens împreună, sentimentele lor sunt amorțite, timpul și energia lor se duc pe carieră, atenția lor este îndreptată către copil, iar lipsa comunicării și a pasiunii din cuplu îi „aruncă” în pragul divorțului. "Acasă" devine arena tensiunilor frecvente, nemulțumirile și discuțiile despre adulter fură locul armoniei și totul se transformă într-un conflict sfâșietor. Mira și David parcurg un traseu emoțional tulburător, se simt profund dezamăgiți, neînțeleși și respinși. Ajung cei doi la linia finală a relației sau iubirea lor este mai puternică decât orice rătăcire?

"E povestea dintre doi oameni și ispitele, încercările prin care ei trec după ce a apărut în viața lor copilul. Este o continuare a spectacolului «After Love», în care analizez din nou relațiile din cuplurile căsătorite, dar cred că acum, în «Love After», duc «discuția» la un alt nivel. Îmi doresc ca publicul să rămână, după această reprezentație, cu ideea că, pentru salvarea unei relații, unei căsnicii, este nevoie de doi, întotdeauna. «Discuția» dintre personajele principale este, de fapt, o rătăcire… Toți avem rătăciri de genul celei din spectacol, inevitabil. Povestea nu este una de dragoste. «Love After» înseamnă o călătorie către redescoperirea de sine și o disecție a relației dintre soți”, declară regizorul Eugen Făt.

Vor urca pe scenă actorii Flavia Călin (Mira), Vlad Volf (David), Cristina Uja (Maria), Aureliu Bâtcă (Andrei), Ilinca Ivan/ Eva Maria Stanciu (Ava), Oana Preda (voce doctor), iar vocea lui Wolf îi aparține lui Ciprian Brașoveanu.

Citit 10128 ori Ultima modificare Vineri, 25 Noiembrie 2022 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.