Festivalul Internaţional de Animaţie „Gulliver” 2023 îşi ridică astăzi cortina

Festivalul Internaţional de Animaţie „Gulliver” 2023 îşi ridică astăzi cortina
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cea de-a 29-a ediţie a Festivalului Internaţional de Animaţie "Gulliver" organizată de Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gulliver" se va desfăşura, aşa cum "Viaţa liberă" a anunţat deja, în perioada 22 - 27 mai, la Teatrul Dramatic "Fani Tardini" şi în Grădina Publică.

Festivalul Internaţional de Animaţie „Gulliver” reuneşte spectacole pentru copii, adolescenţi şi adulţi, din ţară şi din străinătate, precum şi ateliere de creaţie, animaţie interactivă, spectacole-lectură, lansări de carte, conferinţe, spectacole gratuite în aer liber, precum și alte proiecte și acțiuni din sfera cultural-educativă și reprezintă o sărbătoare a teatrului, în primul rând, dar și o sărbătoare locală, fiind una dintre cele mai importante manifestări culturale desfășurate la nivel local. "Gulliver" este un festival complex, complet, ce implică cele mai reprezentative teatre din țară și din străinătate, aducând publicului gălățean spectacole de marcă, în concordanță cu cele mai noi și avangardiste tendințe în domeniu. 

Citit 945 ori Ultima modificare Luni, 22 Mai 2023 17:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro