„Visul unei nopți de vară” și „O noapte furtunoasă”, la Dramatic

„Visul unei nopți de vară” și „O noapte furtunoasă”, la Dramatic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Celebra piesă a lui Wiliam Shakespeare, "Visul unei nopți de vară", va fi pusă în scenă la Teatrul Dramatic "Fani Tardini" din Galați, vineri, 23 iunie, începând cu ora 19.00, regia și scenografia spectacolului fiind semnate de conf. univ. dr. Radu Horghidan și asist. univ. drd. Paul Nedelcuță. Este spectacolul de licență al promoției 2023 a Facultății de Arte din cadrul Universității "Dunărea de Jos". Spectacolul shakespearian este inclus în programul de practică teatrală "Teatrul și școala - platformă educațională", coordonat de conf. univ. dr. Florin Toma, directorul general al Teatrului Dramatic "Fani Tardini".

În distribuție, gălățenii se pot bucura de prestația actorilor: Florentina Anastasiu, Mihaela Grosu, Roxana Bîclea, Maria Topor, Alex Bențea, Andrei Ciobanu, George Vintilă, Luiza Apostolache, Laura Vîlcu, Elena Emandi, Bianca Totolici şi Mihaela Godorozea .

Sâmbătă, 24 iunie, la ora 19.00, Teatrul Dramatic prezintă "O Noapte Furtunoasă", spectacolul de licență al Promoției 2022 a Facultății de Arte. O comedie jucată de "o generație plină de energie, plină de viață, plină de umor", așa cum îi descrie Radu Horghidan. Studenții actori le împrumută personajelor din tinerețea, entuziasmul și prospețimea lor în această comedie despre dragoste oarbă, gelozie maladivă și principii șubrede.

Biletele la spectacole pot fi cumpărate online de pe bilete.fanitardini.ro sau de la Agenția Teatrală din Domnească nr. 59.

Citit 1231 ori Ultima modificare Vineri, 23 Iunie 2023 00:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.