„Academia Ştrengarilor” şi „Tango Street” la Spicu

„Academia Ştrengarilor” şi „Tango Street” la Spicu
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Distracţie pe toate gusturile, pentru cei mici, dar şi pentru cei mari, în acest weekend în zona Spicu, anunţă Primăria Galaţi. Astfel, sâmbătă, 5 august, de la ora 11,00, vor fi activități pentru copii, iar de la ora 19,00 „Academia Ștrengarilor” pune la bătaie premii, jocuri, cultură generală, interviuri şi multă, multă distracţie.

Potrivit Primăriei Galaţi, duminică, 6 august, pe Faleza Dunării, la Foișor, între orele 17,00 și 20,00, vor susține recitaluri: Școala de Canto „Criss Music”, Hippie Band și Theo Music Academy.

Şi tot duminică, 6 august, de la ora 19,00, la Spicu, va fi „Tango Street”, eveniment găzduit de Jeanina Crijinovschi şi Tango porteño Galaţi. Iată ce anunţă organizatorii pe pagina de Facebook a manifestării: „Dragi iubitori de tango argentinian, Primăria Galaţi doreşte să anime weekendurile estivale. Iată de ce am fost invitați și noi, amatorii de tango, să însuflețim centrul orașului și inima gălățenilor, cu pasiunea noastră. Nu este o noutate pentru oraș, noi am mai dansat și la foișorul de pe Faleza Inferioară unde ne-am bucurat de aprecierea trecătorilor. Sperăm să trăim și anul acesta o experiență plăcută. Vă așteptăm cu drag să facem cunoscut tangoul argentinian din Galați!”.

Citit 1884 ori Ultima modificare Miercuri, 09 August 2023 06:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.