„Galatzi Bremen Country Band” - invitație la distracție

„Galatzi Bremen Country Band” - invitație la distracție
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ritmuri country îi cheamă pe gălățenii mari și mici la noua premieră a Teatrului pentru Copii și Tineret ”Gulliver” din Galați, intitulată ”Galatzi Bremen Country Band”, un spectacol pus în scenă de Traian Savinescu. Astfel, duminică, 17 septembrie, de la ora 10,30, trupa de artiști talentați aduce în scenă o inedită adaptare după cunoscuta poveste a Fraților Grimm, ”Muzicanții din Bremen”, ce se adresează copiilor cu vârsta de peste șapte ani.

Viziunea regizorală a lui Traian Savinescu dezvăluie o încântătoare aventură de animație pe ritmuri country. Iar povestea debutează în ritmurile  country, unde banjo, toba, glasul şi vioara sunt şi elemente care se completează. Iar ca să nu plictisească, pe acelaşi mal danubian va poposi şi-un grup de animatoare călătoare, pornite cu mare elan spre un festival de animaţie. În tabăra băieţilor se instalează ca la ele acasă, ademenindu-i cu o ofertă de colaborare artistică ispititoare. Insinuant, tentant, convingător, în planul lor, al fetelor, vor apărea păpuşi, actori şi muzicanţi, ce împreună se vor strădui să fie amuzanţi. 

Noul spectacol al Teatrului pentru Copii și Tineret ”Gulliver” a prins viață prin contribuțiile de seamă ale echipei artistice și de creație, alcătuite din Traian Savinescu, cel care semnează dramaturgia, scenografia și regia artistică, Andrei Midișan, care a îmbogățit spectacolul prin compoziția originala și aranjamentul muzical, Teodora Velescu, responsabilă de mișcare scenică, Vlad Tănase, care a realizat costumele și păpușile și Lucian Moga, ce a completat ansamblul spectacolului cu partea de light design. Dinamica spectacolului se distinge prin numeroase inserții de muzică live și instrumente, dans și coregrafie, dar și elemente specifice de animație, inspirat punctate de actorii: Nicoleta Miru-Cosma, Elena Emandi, Gina Geru, Miruna Dobrotă, Nicole Lungu, Elena Marin, Valeria Taban, Andrei Midișan, Cosmin Cosma, Andrei Ciugulea, Aurelian Iorga.   

Reprezentanții teatrului spun că biletele pentru spectacol se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea Program - Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Aceștia promit că seria spectacolelor pentru copii va continua și cu alte reprezentații de marcă.

Citit 989 ori Ultima modificare Vineri, 15 Septembrie 2023 11:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.