Duminică cu haz și voie bună, la "Gulliver"

Duminică cu haz și voie bună, la "Gulliver"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La fiecare reprezentaţie, piesa "Tom Degețel" se bucură de un mare succes în rândul spectatorilor mici și mari.

După un debut încununat de succes pe scena Festivalului "Gulliver", unde în 2005 a câştigat Premiul special al juriului, montarea teatrului gălăţean a cucerit publicul din România, dar a reuşit să se impună şi peste hotare, strângând aproape 10.000 de spectatori în doar şapte zile, într-un turneu efectuat în Turcia, în 2007.

Povestea lui Tom Degeţel, pusă în scenă la Galaţi de Daniel Stanciu, este un spectacol extrem de viu, plin de haz şi nerv. Scenografia foarte sugestivă semnată de Delia Ioaniu lasă publicului tânăr posibilitatea de a fi antrenat în acţiunea ale cărei momente sunt frumos subliniate de muzica inspirată a lui Dan Bălan. Spectatorii mici şi mari sunt captivaţi şi prinşi de aventurile unui personaj cunoscut în lumea întreagă, imaginat acum peste 150 de ani de P. J. Stahl.

Spectacolul din acest weekend este programat duminică, 24 septembrie, de la ora 10.30, în sala Teatrului Dramatic. În distribuție, gălățenii îi pot vedea pe scenă pe Andrei Dombrovschi, Gina Geru, Elena Marin, Eduard Șișu, Marian Sterian, Nicole Lungu, Adina Ariton, Ramona Păuc şi Aurelian Iorga. Biletele pot fi cumpărate de la casieria teatrului sau online, de pe pagina Teatrului "Gulliver".

Citit 1276 ori Ultima modificare Joi, 21 Septembrie 2023 21:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.